http://www.linnasoft.org/foorumi/

Vuoden 2016 jäsenmaksut
http://www.linnasoft.org/foorumi/viewtopic.php?f=5&t=2055
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Bpaw [ 28 Tammi 2016, 10:58 ]
Viestin otsikko:  Vuoden 2016 jäsenmaksut

Tänään on jäsenille lähetetty sähköpostilla informaatiota vuoden 2016 jäsenmaksuista.

Alla lähetetty viesti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hyvää alkanutta vuotta 2016!

Vuoden vaihtuminen tarkoittaa myös uuden jäsenmaksun maksamista. Osa onkin tämän vuoden maksun jo hoitanut omatoimisesti, joten jos maksettuanne saatte tämän viestin, niin emme edellytä teitä vuoden 2016 jäsenmaksuja uudestaan maksamaan.

JÄSENMAKSU MAKSETTUNA TILISIIRTONA VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 12.2.
Jos ette syystä tai toisesta halua jatkaa jäsenyyttänne Linnasoftista, ilmoittakaa siitä vastaamalla tähän sähköpostiin, niin emme häiritse teitä enempää yhdistyksen asioilla. Jos koette, myös maksamisen mahdottomaksi ennen eräpäivää ja haluatte jatkaa jäsenyyttänne, toivomme, että myös tästä ilmoitatte hyvissä ajoin, niin voimme sopia henkilökohtaisen maksuaikataulun.


JÄSENMAKSUN 2016 MAKSAMINEN
Maksetaan 15 € yhdistyksen tilille Osuuspankkiin FI88 5680 0020 2375 47, merkitse saajaksi Hämeenlinna Airsoft Ry. Tämä on vuosimaksu, joka maksetaan vuosittain. Maksu suoritetaan sähköisesti. Jos maksaja on joku muu kuin tilinomistaja, tulee maksun viestissä lukea:
Jäsenmaksu 2016
Jäsenen Nimi

KÄTEISMAKSUN TAKARAJA LAUANTAINA 13.2.
Jos koette maksamisen mahdottomaksi tilisiirrolla. Jäsenmaksu on mahdollista myös suorittaa käteisellä (tasarahalla) la 13.2. Hiihtomaassa viikonloppupelien yhteydessä jäsenvastaava Esa Lampiselle.

Jäsenmaksuilla tuetaan yhdistyksen toimintaa. Sitä vastaan saa 10% PCB-Airsoftiin sekä 5%-10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista Milgearista. Atom Airsoftiin saa myös etuja. Jäsenetuna jaetaan myös kaksi kappaletta hihanauhoja punainen ja keltainen sekä oranssi raatoliina (näitä tehdään lisää kunhan ehditään).
Etuja on tulossa lisää, muun muassa etuja yhteistyökumppaneina toimiviin liikkeisiin, alennuksia yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin/peleihin. Nämä edut tulevat koskemaan aikanaan vanhoja ja uusia jäseniä.


Ystävällisin terveisin,
Otto
Puheenjohtaja
Linnasoft ry

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mikäli ette jostain syystä ole saaneet sähköpostiviestiä voitte maksaa jäsenmaksun yllä olevien tietojen mukaan.

Jos ette enää halua maksaa jäsenmaksua ja täten luovutte jäsenyydestä, tulee siitä ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen yhdistys@linnasoft.org.

Kirjoittaja:  Bpaw [ 15 Helmi 2016, 08:10 ]
Viestin otsikko:  Re: Vuoden 2016 jäsenmaksut

Eräpäivä meni! Lähestymme lähipäivinä sähköpostilla niitä jäseniä, jotka eivät ole vielä maksaneet eivätkä ole ilmoittaneet jäsenyytensä loppumisesta. Mikäli muistuksesta huolimatta maksua ei ala kuulumaan tulemme yhdistyksen toimesta terminoimaan jäsenyyden.

Mikäli ette halua jatkaa jäsenyyttä ettekä ole asiasta vielä yhdistystä informoinut niin lähettäkää sähköpostia asiasta osoitteeseen yhdistys@linnasoft.org

Kirjoittaja:  Osq [ 21 Helmi 2016, 17:50 ]
Viestin otsikko:  Re: Vuoden 2016 jäsenmaksut

Onko vielä mahdollista liittyä jäseneksi ? Ja mistäs tämmöinen tapahtuu :D

Kirjoittaja:  elmo93 [ 21 Helmi 2016, 20:17 ]
Viestin otsikko:  Re: Vuoden 2016 jäsenmaksut

On mahdollista yllä olevien ohjeiden mukaisesti – maksetaan 15 € yhdistyksen tilille Osuuspankkiin FI88 5680 0020 2375 47, merkitse saajaksi Hämeenlinna Airsoft Ry. Tämä on vuosimaksu, joka maksetaan vuosittain. Maksu suoritetaan sähköisesti. Jos maksaja on joku muu kuin tilinomistaja, tulee maksun viestissä lukea:
Jäsenmaksu 2016
Jäsenen Nimi

Tämän lisäksi lähetät omat tietosi osoitteeseen: jasenposti@linnasoft.org
– nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköposti

Kirjoittaja:  Napsuh [ 02 Maalis 2016, 20:18 ]
Viestin otsikko:  Re: Vuoden 2016 jäsenmaksut

Ite tuli tuossa lähetettyä liittymissähköposti viikonlopun alla ja maksettua 15€ viikonlopun aikana.
Minkä aikaa abouttiarallaa menee siihen, että saapi jonkilaisen vahvistuksen liittymisestä?
Jäsenalennuksille tulis kohta hyvää käyttöä :roll:

Edit: Sähköpostia saatu. Asia kunnossa!

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/